Reset Password

TE HUUR
Your search results

Bougainville Estates

Description

Status: TE HUUR
Adres: BOUGAINVILLE ESTATES
Prijs: $ 7.500 per maand

Moderne woning voorzien van alle gemakken met een zwembad en een zeer gunstige ligging te Bougainville estate.

De woning
Deze hoogbouwwoning staat op een ruim terrein in een nette omgeving te Paramaribo. U krijgt toegang tot het terrein via de automatische schuifpoort en kunnen op die manier zo de garage met automatische rolpoort inrijden. Aan de voorzijde van de woning is er een leuk zwembad en terras.

De woning heeft op de begane grond een ruime woonkamer met een apart keuken gedeelte; het betreft een moderne luxe keuken voorzien van alle gemakken. Ook is er een een study, bergruimte, bad en toilet ruimte en een achterterras.
Via de inpandige trap krijgt u toegang tot de 1ste verdieping waar de slaapvertrekken zich bevinden. Er is een grote master room. Deze master room heeft een badkamer met luxe ligbad, douche en walk-in closet. De overige drie andere slaapkamers delen een aparte badkamer met toilet voorzien van allerlei luxe.

Voorzieningen

Warm en koud water, Fully airconditioned, gemeubileerd en alarmsysteem zijn aanwezig.

Samenvatting
Bent u op zoek naar een woning voor uw gezin? Dan is deze woning de ideale plek waar u zich thuis zult voelen. Comfortabel en gemakkelijk in de buurt van alle voorzieningen en gelegenheden.

×

Check Availability

Add to Favorites
Share
x
(1)