Reset Password

VERKOCHT
Your search results

Manukastraat

Description

Status: VERKOCHT
Adres: Manukastraat

Prachtige laagbouw stenen woning gelegen aan de Manukastraat

Het terrein
Dit project, gelegen aan de Wolframstraat in Paramaribo – Noord, is een wooncomplex dat volledig omsloten wordt door een breed kanaal met een permanent bewaakte toegangspoort. Daardoor is dit project slechts toegankelijk voor haar bewoners en diens bezoekers. Er is tweede nood in- en uitgang welke toegang geeft tot dit project.Het perceel heeft een oppervlakte van ongeveer 900 m2 en heeft de titel van eigendom.

De woning
De woning heeft een bouwoppervlakte van ongeveer 300 m2 . De woning is per direct te betrekken en biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen zoals een voorterras, woonkamer, keuken, eetkamer, 3 slaapkamers waaronder 1 master-bedroom met walk in en bad en toiletruimte, een aparte bad en toiletruimte. Naast al deze fantastische kenmerken beschikt de woning ook over een ingebouwde garage, perfect voor het veilig parkeren van je auto.

Samenvatting
Bent u op zoek naar een woning voor uw gezin? Dan is deze woning de ideale plek waar u zich thuis zult voelen. Comfortabel en gemakkelijk in de buurt van alle voorzieningen en gelegenheden.

Є 14 per night
×

Check Availability

Add to Favorites
Share
x
(1)
Є 14 per night