Reset Password

Asticon N.V.
Where Value Meets Expertise

Samen met ons deskundig team zorgen wij
voor een uitstekende kwaliteit van dienstverlening.

Over Ons

ASTICON N.V. werd in november 2012 opgericht door Mevrouw Yvonne Mohabir, beëdigd makelaar-taxateur in onroerende goederen .

Wij staan bekend om onze toewijding aan uitmuntendheid in vastgoeddiensten.
Ons deskundige team heeft een voortreffelijk trackrecord opgebouwd in het leveren van nauwkeurige taxaties, professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen voor diverse vastgoedbehoeften.

Wij geloven in het bouwen van duurzame relaties, het overtreffen van verwachtingen en het creëren van waardevolle resultaten voor al onze klanten.
Verder zetten we ons in om uw vertrouwde partner te zijn bij al uw vastgoeduitdagingen en streven we naar een blijvende impact in de Surinaamse vastgoedgemeenschap.

Bij ASTICON vindt u een breed scala aan gespecialiseerde diensten, waaronder:

- Taxaties van woonvastgoed, bedrijfsmatig vastgoed en landelijk/ agrarisch vastgoed
- Aan en verkoopbemiddeling
- Huur en verhuurbemiddeling
- Vastgoedbeheer
- Hypotheekadvies
-Verzekeringen
- Merkenregistratie

Team Leden
0 +
Cliënten
0 k
Partners
0 +
Zakelijke Jaren
0 +

De Taxateur

Yvonne Mohabir, onze beëdigd Makelaar-Taxateur is het kloppende hart van ASTICON N.V.

Met meer dan tien jaar ervaring in de vastgoed- en taxatiewereld, brengt zij diepgaande expertise en toewijding naar elke taxatie.
Ze begon haar carrière als taxateur van lege percelen en heeft zich opgewerkt naar het taxeren van zowel residentiële als commerciële panden.
Haar benadering van taxatie omvat niet alleen de feitelijke waardebepaling, maar ook een diepgaand begrip van de markt nuances.
Onze gewaardeerde klanten kunnen rekenen op heldere, gedetailleerde taxatierapporten die waardevolle inzichten bieden, dankzij haar voortdurende streven naar verbetering.
Verder houdt ze zich aan internationale standaarden zoals de International Valuation Standards (IVS-standaarden) en de International Financial Reporting Standards (IFRS-standaarden).

Als Taxateur staat zij garant voor professionaliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in elke taxatie die zij uitvoert.

Onze waarden zijn onze richtlijnen om ervoor te zorgen
dat we altijd een uitstekende klantervaring bieden.

Deze waarden zijn de definitie van wat het betekent om met Asticon N.V. te werken.

Respect

Wij zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten. We zorgen ervoor dat hun prioriteiten en behoeften centraal staan ​​in ons besluitvormingsproces, rekening houdend met het effect dat we hebben op hun bedrijf. Alles wat we doen, doen we met de klant in gedachten.

Communicatie

Met proactieve communicatie creëren we de voorwaarden voor succes en proberen we te anticiperen op de behoeften en verwachtingen van onze klanten. We delen alle relevante en belangrijke informatie op een transparante en eerlijke manier in al onze professionele relaties.

Loyaliteit

Onze klanten kunnen de consistentie en toewijding verwachten die ze verdienen als ze met ons samenwerken. We blijven ons van begin tot eind inzetten voor de vereisten van de projecten die we aannemen, en werken aan een visie op het succes van onze klanten.

Eer

We zijn trots op de kwaliteit van ons werk en onze klantrelaties. We vieren de inspanningen en successen van onze klanten. We nemen beslissingen met integriteit en houden onze waarden voorop in ons werk.